Χρειάζεστε ένα δεύτερο "πόδι";

Αξιολογήστε το επάγγελμά σας, την επιχείρηση, το ιατρείο, το γραφείο σας ή οτιδήποτε κάνετε και κατέχετε. Είστε σίγουροι ότι, με αυτά που κάνετε σήμερα θα ζήσετε και σε πέντε, δέκα ή είκοσι χρόνια καλά και άνετα; Θεωρείτε τον εαυτό, την οικογένειά και τα παιδιά σας εξασφαλισμένους;
Βλέπετε δίχως ανησυχίες στο μέλλον;

οικονομικη ανεξαρτησια ...συμπληρωματικο εισοδημα και στα γεραματα ...

 
Θα μπορούσαν κάποιοι παράγοντες τους οποίους δεν μπορείτε να ελέγξετε,
να μειώσουν το εισόδημα και βιοτικό σας επίπεδο;

 • κόστος ζωής
 • φόροι & εισφορές
 • ασφάλιστρα
 • περίθαλψη
 • πληθωρισμός
 • γενική ακρίβεια
 • κόστος στέγασης
 • κόστος ενέργειας
 • ατύχημα, αρρώστια
 • υποαπασχόληση
 • ανεργία
 • συνταξιοδότηση
επαγγελματικη ανεξαρτησια ...

Χρειάζεστε μια δεύτερη, εναλλακτική βάση εισοδήματος;

Δυστυχώς εισπράττουν πολλοί άνθρωποι ένα σοβαρό λάθος, θεμελιώνοντας της αποφάσεις τους αποκλειστικά και μόνο στην σημερινή τους κατάσταση.

εισοδημα για ολη την οικογενεια ...

Σκεφτείτε όμως το εξής: οι δημιουργία κάποιου πρόσθετου εισοδηματικού σκέλους απαιτεί συνήθως χρήμα και χρόνο. Ίσως θα το καταφέρετε και δίχως χρήματα, όμως οπωσδήποτε θα πρέπει να επενδύσετε χρόνο.

Εάν θα σας χρειαστεί στο μέλλον ένα δεύτερο "πόδι" και δεν το έχετε, τότε θα είναι πλέον αργά για να το (απο-) κτίσετε!

"Είμαστε καλά! Εγώ εργάζομαι, η σύζυγός μου εργάζεται, έχουμε ένα πολύ καλό εισόδημα και είμαστε οικονομικά άνετα. Δεν χρειαζόμαστε κάποιο δεύτερο πόδι."

Έχουν δίκαιο. Σήμερα.

Ποίο είναι τώρα το προσωπικό σας συμπέρασμα; Υπάρχει μια πιθανότητα ότι, θα σας χρειαστεί το δεύτερο "πόδι" στο μέλλον;

Κανόνας 1:
Το δεύτερο "πόδι" δεν πρέπει να εξαρτάται από το πρώτο!

Πάλι εισπράττουν πολλοί άνθρωποι ένα βασικό λάθος, δημιουργώντας το νέο πόδι ως αντίγραφο του πρώτου: αναπτύσσουν συναφές δραστηριότητες, επεκτείνουν μια επιχείρηση, ανοίγουν ένα υποκατάστημα κλπ.  Όμως, έτσι δεν δημιουργείται ένα πραγματικό δεύτερο εισοδηματικό σκέλος. Εάν οποιαδήποτε κρίση θα πλήξει το ένα σκέλος, τότε και το άλλο σκέλος θα πληγεί, επειδή και τα δύο στηρίζονται στην ίδια βάση.
 

περικοπες σε παιδια, ταξιδια, ψυχαγωγια ...

Κανόνας 2:
Το δεύτερο "πόδι" πρέπει να ακολουθήσει της τάσεις της εποχής.

Εάν θα αποφασίσετε την ανάπτυξη ενός νέου σκέλους, το οποίο μακροπρόθεσμα ίσως θα αποτελέσει και κύρια πηγή εισοδήματος, τότε αυτό θα πρέπει να συμφωνεί με κοινωνικές και οικονομικές τάσεις. Πρόκειται για πολύ σημαντικό παράγοντα. Ακόμα και η ποίο λαμπρή ιδέα θα σας οδηγήσει σε αποτυχία, αν δεν ανταποκρίνεται στης απαιτήσεις της εποχής.
 

Κανόνας 3:
Το δεύτερο "πόδι" να είναι ευέλικτο και ασφαλές!

Το δεύτερο εισοδηματικό σκέλος να είναι μακροπρόθεσμα ανθεκτικό απέναντι σε κρίσεις, δίχως περιορισμούς (ηλικία, παιδία, υπηκοότητα, θρησκεία, γένος κλπ.) και να μη βασίζεται σε μεμονωμένο κλάδος ή, ακόμα χειρότερα, σε ένα μοναδικό προϊόν. Φυσικά δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές, όμως συνιστάται οπωσδήποτε η σχολαστική αναζήτηση διαρκής ευελιξίας, μέγιστης ασφάλειας και αντικειμενικής αυτονομίας.
 

οικονομικη εξασφαλιση για το μελλον ...

Μια ιδανική επιχείρηση ... και για σας;

Ανεξάρτητη Βάση
Μακροπρόθεσμη Ζήτηση
Ευελιξία - Ασφάλεια - Αυτονομία
Δεν θα βρείτε καλύτερη πρόταση ...

Είστε αβέβαιος για της μελλοντικές εξελίξεις του σημερινού σας επαγγέλματος ή της συμβατικής σας επιχείρησης; Νοιώθετε ότι, άλλοι κατευθύνουν την πορεία σας και εσείς δεν έχετε τον απόλυτο έλεγχο; Ανησυχείτε για το προσωπικό και οικογενειακό σας μέλλον; Γιατί δεν παίρνετε ακόμα σήμερα μια απόφαση:

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ "ΠΟΔΙ". ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.